Jobba hos oss

Lediga jobb

Nu söker vi dig! 

Vi är en uppskattad frisör & skönhetssalong i Lagan.

10 min från Ljungby och 20 min från Värnamo och vi söker nu dig som brinner för att skapa!

Skicka din ansökan till oss om du är utbildad nagelteknolog, brinner för nageldesign och att göra dina kunder 100% nöjda.

Hos oss finns både kundunderlag & plats för dig som antingen är erfaren eller precis går i startgroparna att starta företag.

Kravet är att du har godkänd F-skatt.

Du väljer själv om du vill hyra plats på heltid/deltid/dagar/timmar eller bli anställd som konsult och fakturera oss för ditt arbete. Valet är ditt. 🫶 Skicka din ansökan🥰


Till; info@tmbeautycenter.se 

 

Är du Frisör, elev eller utbildad inom skönhet/hälsa söker du någonstans att arbeta eller göra praktik? 


Skicka din intresseanmälan till oss! 

info@tmbeautycenter.se 

Vi tar emot intresseanmälningar året om. Du kan även skriva till oss om du vill hyra stol, del av lokal, eller om du är elev inom frisör/ skönhetsbranschen eller vill göra din skolpraktik/prao hos oss. 
Alla är välkomna!

Vi jobbar för att skapa en trygg arbetsplats där du som kollega eller elev kan utvecklas och känna att du kan vara dig själv och på så vis skapa möjligheter för att ta fram din bästa kreativitet, ditt bästa jag och din personliga nyfikenhet och bygga goda förutsättningar och trygghet för din personliga utveckling och framtid. 

Vi erbjuder alla kollegor en Browlift utbildning med certifiering till ett reducerat pris- För att du ska få bästa förutsättningen till att kunna utöka ditt utbud i din karriär. 

LEDIG LOKALDEL ca 30 m2 uthyres till dig med F-Skatt. Valfri verksamhet. Vid frågor/ intresse, 

Kontakta Tezz via e-mail info@tmbeautycenter.se