Motiverande Samtal

Vill du förändra något i ditt liv?

Känner du dig missnöjd med din vardag eller att du fastnat i ett ekorrhjul som du inte känner dig riktigt bekväm med? 
Eller har du en tanke om att utveckla dig själv till ditt bästa jag, inte bara på det yttre utan även i ditt inre? 

Ligger det ett litet frö som inte gror eller har du inga frön att så fast du så gärna skulle vilja, men du vet inte hur?"

Låt mig hjälpa dig längs vägen, för det är när vi funnit just din rätta väg att gå och ditt rätta jag, som vi kan ta fram just DIN perfekta look för precis den du är och den kommer att vara "amazing!".

Det är inte bara utsidan som talar om vad du är för person. Ditt hår, ditt ansikte och din hållning berättar inte vem du är. Det ger endast en indikation på vem du vill vara utåt.
Hur vore det att komma fram till exakt vem du är och vart du ska? Kanske kommer då din yttre look att ändras? Kanske inte. Det spelar ingen roll. 
Det viktiga är att du är dig själv och att du själv kommer fram till vart du ska, vart du vill komma och vad du vill åstadkomma med dig själv och ditt liv, som du själv skapar.

Jag vill hjälpa dig att lyfta fram det bästa i dig, för dig.

Huvudsyftet med våra samtal är att du som person ska få en förändring i ditt sätt att tänka och agera, bygga upp en inre självsäkerhet och trygghet och därigenom skapas ditt sanna yttre jag som vet vad som krävs för att komma vidare. Jag hjälper dig även att plocka fram pusselbitar i ditt liv som du själv väljer att lägga eller inte. Pusselbitar som du inte visste saknades och pusselbitar som du vet saknas och därigenom kan du genomgå en positiv förändring i dig själv. 

Jag har studerat mycket  psykologi, psykiatri, sociologi och har utbildat mig till specialistundersköterska i neuropsykiatri samt innehar certifiering i Motiverande samtal.
Med de verktyg som jag har, kan jag hjälpa dig att lyfta fram ditt bästa jag och att öppna nya vägar för möjligheter som du själv skapat eller vill skapa. Vägar som kanske inte ens har en planlösning ännu. Det kan komma fram mycket i ditt förändringsarbete som du inte ens visste att du ville få gjort, men någonstans inom dig så vet du att du "borde".

Du skapar själv resten av ditt liv, ibland behövs det bara lite extra vatten på ditt lilla frö, eller ett helt nytt frö att så.

Följ gärna min offentliga kanal på Instagram- @tezzmarkstrom_official
Samtalen kan hållas på 3 sätt. Face2face, via zoom eller telefon.

Boka en kostnadsfri konsultation inför MI-Samtal

Gör en intresseanmälan. Vi bekräftar din anmälan via mejl.